de brug van Cotobro

de brug van Cotobro

Puente de Cotobro, deze oude Romeinse brug word overal aangeprezen bij het toeristen bureau , alle offcieële boekjes en zelfs borden op de weg.
Een echte attractie dus voor een ieder zoals ik die van oudheden houd. Als je uiteindelijk op zoek gaat stoppen de borden te vroeg en moet je zoeken... 

In 2015 zochten we zelf deze brug. Accu van de camera opgeladen, genoeg plek op de SD kaart van de camera en op pad. Na een tijd lopen dachten ik toch dichtbij te zijn maar toch kon het niet vinden, dus vroeg ik aan een lokale bewoner die tegen de muur opstond waarachter een droge rivierbedding was.

"De wat voor een brug ? " zei hij... "Ik woon hier al 40 jaar zei hij maar heb daar nog nooit van gehoord...." "Ok bedankt ik zoek verder....." Ik ga de droge rivierbedding in die werd gebruikt als parkeerplaats voor de strandgangers hun auto's, volg de droge rivierbedding en bijna als een indiana jones ga ik door het soms hoge struikgewas.... en na een 500 meter kom ik dan eindelijk de toeristische attractie.... tegen..... Mooi toch ?

Cotobro web 01

Nu komt dit vaker voor, lees maar in een ouder verhaal .... waar is dat ding ???

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

maak als eerste een opmerking.

Schrijf hier iets...
schrijf als een gast