Rondje Andalucia

Andalucia is een bekend deel van Spanje maar vooral bekend vanwege zijn vele stranden. Dat er veel meer is is niet zo breed bekend, daar proberen wij met deze site verandering in te brengen. 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  R.J · 04/10/2022
  Wij hebben een apartement in Torre del Mar (Velez Malaga). Een heel leuk vlak dorp op een half uur rijden van Malaga. De kleine dorpjes in het binnenland zijn leuk om te bezoeken. Maar om te wonen ben je er snel uitgekeken (voor iedereen anders) en het gesproken Spaans is een beetje "bast" . Met jonge kinderen zou ik Granada of Malaga centrum kiezen. Wellicht willen wij in de toekomst weer terug gaan wonen in Zuid Spanje. Advies huur eerst een jaar een woning voordat je iets koopt. Dan weet je ook of de omgeving je bevalt en heb je tijd genoeg om een woning te zoeken. Echter zijn een aantal haken en ogen bij de aankoop van een woning waar je bewust van moet zijn. Goed voorbereiding is super belangrijk om naderhand niet voor verrassingen te staan.
  • This commment is unpublished.
   Original Andalucia · 04/10/2022
   @R.J ik weet even niet zeker wat U bedoeld met "het gesproken Spaans is een beetje "bast" " , neem aan dat U bedoeld dat het Andalusisch is dus geen "ABN" = "ABS" dus ....  Uw advies om eerst te huren is ook ons advies aan degene die het ons vraagt. Eerst huren en de regio verkennen voordat men al het geld uitgeeft aan een huis om dan te ontdekken dat de regio minder bevalt dan verwacht. En U heeft gelijk ,een huis kopen in Spanje is toch anders dan in Nederland of België.
Schrijf hier iets...
schrijf als een gast
© 2022 Original Andalucia