De Feria in Ronda

De Feria bleek een grote kermis te zijn in de binnenstad van Ronda.

Op diverse pleinen waren doeken en andere versiersels over gespannen om de felle zon tegen te houden en daaronder had men grote buffetten geplaatst waar men drank en eten kon krijgen. Die drank was ook nog eens super goedkoop . koste maar 100 pesetas ! 1,30 gulden !! joepieee :-) 

Van ongeveer 11 uur in de ochtend dansten daar al de vooral Spaanse meiden gekleed in mooie typische jurken die een hele opgave waren voor de dames, deze jurken weegden vaak rond de 12 kilo !! en dan daar de hele dag me lopen en dansen in de Andalusische hitte ( 40 graden plus ) , Chapeau !

Wel vreemd was dat om klokslag 20:00 uur de muziek stopte en iedereen langzaam aan verdween.. Wij als Limburgers vonden het natuurlijk vreemd dat het feest zo vroeg stopt maar ze waren ook vroeg begonnen dus dat zal wel... Met ons woordenboekje wisten we dat ze allemaal naar huis gingen voor te douchen, eten en slapen... We zien jullie straks zeiden ze dan...  ??? slapen en dan straks zien ?... zal aan woordenboek liggen, ze bedoelen natuurlijk morgen....

Gelukkig was een enkele bar nog open en daar bleven wij dan tot de late uurtjes met de een paar die hards. Wel vreemd dat de meeste Andalusiers naar huis waren.... Maar dat bleek toch anders te zijn....

Zo begon onze eerste ervaring met Andalucia. was toch anders dan we gedacht hadden.... we hadden niet gedacht dat het binnenland van andalucia anders zou zijn dan die costas... foutje dus... :-)

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

maak als eerste een opmerking.

Schrijf hier iets...
schrijf als een gast