Pate van Lupinebonen versie II

Pate van Lupinebonen versie II

Eenvoudig en heerlijk recept met lupinebonen



Ingrediënten :



- 100 gram Lupinebonen zonder vel
- 50 gram ontvelde amandelen
- 60 gram pitloze groene olijven
- 2 kleine kaaspuntjes (smeltkaas)
- 2 eigeel ( gekookt )
- 2 eetlepels olijfolie virgin extra
- 1 glaasje Moscatel wijn
- 1 theelepel Komijn
- 1/2 theelepel dragon ( estragón )
- 1 beetje citroensap



Bereiding :


Bak allereerst de amandelen en een pan met wat olijfolie goudbruin. Vlak voordat ze goudbruin worden voeg de komijn er aan toe. Roer een beetje, net genoeg dat de komijn niet verbrand.
Voeg alle ingrediënten in een glas van de mixer ( behalve de wijn ) en mix het geheel totdat de massa de gewenste dikte bereikt.

 

Gebruikte producten : 

lupinebonen

spaanse olijfolie virgin extra

malaga wijn