Salade met Lupinebonen
Makkelijk en snel te maken recept met Lupinebonen, olijven en veel meer.
Ingrediënten : ( 1 persoon )
halve tomaat
15 gepelde lupinebonen ( gekookt, ( in onze webshop verkrijgbaar ) )
beetje geitenkaas
6 schijfjes komkommer
6 blaadjes Andijvie
Melva in olijfolie
6 olijven in 2 gesneden
olijfolie en zout
Eventueel Peterselie en knoflook
Bereiding :
Maak alle ingrediënten schoon, pel de gekookte lupinebonen, snij een paar schijfjes komkommer en tomaat. Tevens de olijven doormidden en een paar stukjes geitenkaas.
Neem vervolgens een leuk bord / kom en leg als eerste de blaadjes andijvie, daarop en tussen de tomaat en vervolgens de komkommer. Dan de lupinebonen en de olijven. Hierna de Melva en de geitenkaas. Vervolgens kan er optioneel wat peterselie bij. Als laatste sprenkel goede olijfolie erover en eventueel beetje zout.
Betreft de vis en kaas. Het kan natuurlijk zonder vis of zonder kaas. Van belang is dat goede kwaliteit gebruikt word. Goedkopere ingrediënten gaat ten koste van de smaak.
Gebruikte producten :