game museum Malaga

Game Museum in Malaga

In het centrum van Malaga is er een museum dat zich richt op Games.

In dit Museum zijn drie etages vol met allerlei spel computers vanaf het begin tot het heden. Je wandelt er dus zo door de ontwikkeling van de game industrie heen.

Leuke ervan is dat je bijna alle spellen kunt spelen. Of het nu de bekendere ( voor ouderen dan ) donkey kong, pac man of space invaders is ook de nieuwere realistischere games zijn er te vinden. Kunt er middels een VR met een achtbaan een ritje maken, een 3d Pac Man spelen waar je dus om het veld heen moet lopen, gigantische controlers om spel mee te besturen en ga zo maar door.

En helemaal bovenop het dak een mooi dakterras met een restaurant waar je ook een drankje kunt doen.

Entree is misschien niet goedkoop , 15 € voor volwassenen maar eenmaal binnen merkt men al snel dat het dat bedrag waard is. Je mag 2 uur binnen blijven en kunt dus genoeg spelletjes spelen om de herrineringen aan vroeger op te halen ;-)  Daarnaast zijn er wisselende exposities opdat men een excuus heeft om terug te komen.

Adres is Plaza del Siglo 2 , vlakbij de Kathedraal

Entree dus € 15 , kinderen van 6 - 13 jaar en 65+  12 €  Er is een lift aanwezig om zich tussen de etages te verplaatsen ( los van de trap )

 

Ook interessant