Salade met geitenkaas

Salade met geitenkaas

Salade met Spaanse geitenkaas

Ingrediënten:

- Andijvie.

- Sla.

- Rucola sla.

- 250 gr jong belegen geitenkaas.

- 150 gr zuidvruchten (rozijnen, pijnboompitten, walnoten)

- 100 gr rode membrillo .

- Olijfolie virgen.

- Wijnazijn van jerez.

- Zeezout, dikke korrels.

- 1 ei.

Bereiding:

Was de sla en laat het uitlekken.

Snij 2 plakjes verse kaas per persoon en bak ze, totdat ze mooi bruin zijn.

Snij de sla fijn en leg het op een bord. Verdeel de zuidvruchten over de salade.

Maak een vinaigrette met wijnazijn, olie en zout. Voeg zout toe naar smaak.

Snij de membrillo in hele dunne reepjes (twee per portie) en leg ze op de sla met de gebakken kaas erop.

Met dank aan Patrimonio Quesero Andaluz

Ook interessant