Het Strand van La Herradura

Het Strand van La Herradura

Het Strand van La Herradura aan de Costa tropical

La Herradura is een klein dorpje aan de kust van de provincie Granada en behoort tot de Costa Tropical. Dit omdat dit deel van Spanje een zeer mild klimaat heeft en zelfs in de winter nog best aardige temperaturen worden behaald. Ook qua natuur groeien er in de binnenlanden van de Costa Tropical tropische vruchten.

Kortom een perfecte Costa om op vakantie te gaan. Er zijn vele stranden waarvan het strand van La Herradura er een is. In tegenstelling tot vele stranden in Spanje zijn nogal wat stranden aan de Costa Tropical geen zandstranden maar steentjes stranden.... Dit betekent dat dat men dus als voordeel nooit overal zand heeft tussen zitten en de hele vakantie de hele dag overal zand tegenkomt ( buiten het strand dan :-) ). Nadeel is wel dat het in de zomer bloedheet is om met de blote voeten over te lopen en er soms redelijke scherpe steentjes tussen zitten.

Hier heeft men echter iets op gevonden , de meeste mensen hebben waterschoenen aan en probleem is opgelost.

Het strand van La herradura is maar liefst 2100 meter lang en tot wel 55 meter breed !!

Natuurlijk is er ook een boulevard waar de nodige barretjes te vinden zijn.

En het mooie is dat in het hoogseizoen dit strand net als vele in de Costa Tropical niet overvol zijn ( foto’s zijn gemaakt in hoogseizoen ) en dit alles op maar een uurtje rijden van Malaga.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

maak als eerste een opmerking.

Schrijf hier iets...
schrijf als een gast

Ook interessant