Mojama met pasta is een heerlijk gerecht dat met ons recept snel klaar is
Verras uw gasten en U zet eens wat anders op tafel uit de Spaanse keuken
Ingrediënten :
Mojama
Pasta
1 gedroogde chili peper
Olijfolie virgin extra
1 teentje verse knoflook
harde kaas om te raspen zoals parmezaan. ( vers raspen, NIET voorverpakt ! )
1 visbouillon blokje
Bereiding :
Kook de pasta al dente in voldoende water met 1 blokje visbouillon erbij en ondertussen fruit in olijfolie de zeer fijn gesneden teentje knoflook. Hierna voeg klein gesneden plakjes mojama er aan toe en bak deze krokant. Voeg er ook de klein gesneden chili peper aan toe en roer het goed door. Voeg er dan de pasta aan toe en samen met extra scheut olijfolie even kort bakken. Voeg er dan wat oregano aan toe en rasp er Parmezaanse kaas over. goed roeren en opdienen.
Eet smakelijk !
( Hoeveelheden zijn afhankelijk van het aantal personen. voor 2 a 3 porties, 1 knoflookteentje , 1 peper en 5 a 6 plakjes mojama handgesneden 2 a 3 mm dik )
Gebruikte producten :